Afkicken van suiker
Onze wereld is zoet en overal is suiker - zichtbaar maar ook goed verborgen in vele producten die we dagelijks gebruiken. Zoet smaakt goed, maar wie te veel suiker gebruikt, raakt verslaafd en riskeert gezondheidsproblemen. Uitputting, overgewicht, diabetes en een slecht humeur zijn slechts enkele van de negatieve gevolgen.
Vele jaren had Martina Fontana zelf de neiging tot overgewicht, leed ze aan negatieve stemmingen en had ze problemen om zich te concentreren. Na verscheidene ups en downs realiseerde ze zich dat dit voortkwam uit haar hang naar suiker. Zij stelt geen suikervrije voeding voor, maar adviseert om suiker op een bewuste en gezonde manier te gebruiken.
Dit boek reikt gereedschappen aan om je te bevrijden van de 'drug van de massa'. Het geeft basisinformatie over voeding en psychologische aspecten, verhalen van mensen die uit de suikerval zijn gekomen, mentale technieken en veel praktische tips voor een suikerarm leven.
Martina Fontana heeft jarenlang in de pr gewerkt. Door haar eigen ervaringen is zij een expert geworden op het gebied van suiker in ons dieet. Ze leeft met haar gezin in Berlijn.
Vele jaren had Martina Fontana zelf de neiging tot overgewicht, leed ze aan negatieve stemmingen en had ze problemen om zich te concentreren. Na verscheidene ups en downs realiseerde ze zich dat dit voortkwam uit haar hang naar suiker. Zij stelt geen suikervrije voeding voor, maar adviseert om suiker op een bewuste en gezonde manier te gebruiken.
Dit boek reikt gereedschappen aan om je te bevrijden van de 'drug van de massa'. Het geeft basisinformatie over voeding en psychologische aspecten, verhalen van mensen die uit de suikerval zijn gekomen, mentale technieken en veel praktische tips voor een suikerarm leven.
Martina Fontana heeft jarenlang in de pr gewerkt. Door haar eigen ervaringen is zij een expert geworden op het gebied van suiker in ons dieet. Ze leeft met haar gezin in Berlijn.
Auteur | | Martina Fontana |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Gezondheid & Lichaam |