Het geheim van de bakker

Het geheim van de bakker

Van Friese dúmkes tot Limburgse vlaai. Achttien bakkers geven hun geheimen prijs en vertellen samen het verhaal van de rijke bakkershistorie in Nederland. In dit boek zijn kleine dorpsbakkers te vinden, maar ook grote bakkersbedrijven. Deze variatie zorgt voor een mooie dwarsdoorsnede van de vele soorten bakkers in Nederland. De veelzijdigheid wordt versterkt door de streekgerelateerde verhalen. Zo is er bijvoorbeeld het verhaal over de herkomst van het saffraanbrood in Zeeland en van de cranberries op het eiland Terschelling. Het boek bevat bovendien een dertigtal originele recepten van de heerlijkste brood- en banketproducten. Deze zijn afkomstig van de bakkers zelf en klaar voor thuisgebruik.


Auteur | Anja Helmink
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000355440
Boekomslag voor ISBN: 9789402902617


Boekn ©