Bakken met desem

Bakken met desem

Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker.

In haar tweede prachtig geïllustreerde bakboek verklapt de Sloveense Anita Sumer de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als fougasse, naanbrood, hamburgerbroodjes, kaneelbollen, wafels en panettone.

Naast de 77 recepten vind je opnieuw een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.


Auteur | Anita Sumer
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045215846
Boekomslag voor ISBN: 9789461562968
Boekomslag voor ISBN: 9789022337769
Boekomslag voor ISBN: 9789462502727
Boekomslag voor ISBN: 9789044763379
Boekomslag voor ISBN: 9789464052725


Boekn ©