Ham

Ham

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.

Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke

In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse pata negra naar de Franse jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham.

Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifeke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak.
Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.


Auteur | Stefaan Daeninck
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bruna logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020988048
Boekomslag voor ISBN: 9789036620345
Boekomslag voor ISBN: 9789401449212


Boekn ©