Basic Japans

Basic Japans

De Japanse keuken stap voor stap uitgelegd Met dit boek tover je in een handomdraai de lekkerste Japanse gerechten op tafel. De Japanse keuken is gezond, eenvoudig te bereiden en vooral erg lekker. Ivan Verhelle van het Japanse restaurant Tanuki en bekend van Njam! bereidt stap voor stap de heerlijkste sushi, sashimi, soepen, tempuragerechten, teppanyakigerechten etc., waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. De topfotografie van Kris Vlegels en de Japanse kalligrafie brengen meteen de Oosterse sfeer in huis.

Auteur | Ivan Verhelle
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023015994
Boekomslag voor ISBN: 9789059649378
Boekomslag voor ISBN: 9780714874746
Boekomslag voor ISBN: 9789000361236
Boekomslag voor ISBN: 9789461432735
Boekomslag voor ISBN: 9789048848287


Boekn ©