Chimay

Chimay

Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en karakter te verwerken in culinaire hoogstandjes. Topfoodfotograaf Bart Van Leuven bracht het smakelijke eindresultaat in beeld, met hier en daar stap-voor-stapfoto's. Inge Van Damme gaf haar eigen moderne twist aan de vormgeving van het boek. Ontdek alvast een overheerlijk recept op www.lannoo.be/recept-Chimay


Auteur | Stefaan Daeninck
Taal | Nederlands
Type | Ebook
Categorie | Kookboeken

bruna logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401412421
Boekomslag voor ISBN: 9789059086135
Boekomslag voor ISBN: 9782804607050
Boekomslag voor ISBN: 9789020951356
Boekomslag voor ISBN: 9789401418782
Boekomslag voor ISBN: 9789020900156


Boekn ©