Lekker zonder gluten

Lekker zonder gluten

Het basiskookboek voor glutenvrije voeding Dagelijks koken zonder glutenis een uitdaging voor steeds meer mensen. Koken zonder gluten reikt tal van recepten en tips aan. Meer en meer mensen lijden aan glutenintolerantie. Voor hen zijn niet alleen gewoon brood, taartjes en gebak uit den boze; bij elke maaltijd worden ze geconfronteerd met gluten in de voeding. Enkele leerkrachten van de Gastronomische School Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen de handen in elkaar om dit basiskookboek te maken. Niet alleen met recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten.

Auteur | Kris Baeckelandt
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048306930
Boekomslag voor ISBN: 9789463898485
Boekomslag voor ISBN: 9789022338308
Boekomslag voor ISBN: 9789402249118
Boekomslag voor ISBN: 9789401423014
Boekomslag voor ISBN: 1230007341281


Boekn ©