Het complete Libelle Viskookboek

Het complete Libelle Viskookboek

Vis: het hele jaar verrassend lekker! Nee, vis is niet ingewikkeld om klaar te maken. En ja, vis kan echt altijd. Dat wordt meteen duidelijk als je door dit kookboek bladert. Libelle-chef én viskenner Ilse D'hooge maakte een keuze uit haar favoriete recepten en deelde ze in per seizoen. Zo zijn zeebaars en rode poon het lekkerst in de lente, terwijl in de winter kabeljauw, schelvis en sint-jakobsvruchten op hun voordeligst zijn. Je vindt suggesties voor slaatjes, vis op de graat, pasta's, gratins en zelfs voor sushi. Sommige gerechten zijn zo klaar gemaakt, andere vragen wat meer tijd. Maar echt moeilijk zijn deze recepten niet en bovendien wordt elke bereidingswijze stap voor stap uitgelegd. De grootste uitdaging zal telkens weer zijn wat te kiezen uit deze 96 overheerlijke suggesties.

Auteur | Ilse D'Hooge
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401466875
Boekomslag voor ISBN: 9789401473477
Boekomslag voor ISBN: 9789401410526
Boekomslag voor ISBN: 9789401412957
Boekomslag voor ISBN: 9789401485159
Boekomslag voor ISBN: 9789401429184


Boekn ©