Basic ijs

Basic ijs

Hoe maak je zelf het lekkerste ijs en de heerlijkste sorbets? Verfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt ze net zo goed als tussendoortje aanbieden. In Basic Ijs selecteert Christophe Declercq ruim zestig haalbare ijs- en sorbetrecepten, eenvoudig klaar te maken met of zonder ijsmachine. Na een inleiding met de basisregels over ijs legt hij stap voor stap uit hoe je de desserts bereidt - niet alleen klassiekers als vanilleroomijs, granité en ijssoufflé, maar ook vernieuwende recepten als basilicumsorbet of kaneelroomijs. Bij alle recepten horen duidelijke stappenfoto's, zodat ijsbereidingen een koud kunstje worden voor elke hobbykok.


Auteur | Christophe Declercq
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bruna logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401474443
Boekomslag voor ISBN: 9789048301379
Boekomslag voor ISBN: 9789021576695
Boekomslag voor ISBN: 9789461433169


Boekn ©