BBQ - Vlees

BBQ - Vlees

Handig BBQ-boekje met een dertigtal vleesrecepten Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde kip bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. Maar je kunt ook hoger mikken: een carpaccio van Iers heupstuk, gelakte eend met pepermuntjes, huisgerookte spiering van Duke of Berkshire etc.

Auteur | Peter De Clercq
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401402705
Boekomslag voor ISBN: 9789020982923
Boekomslag voor ISBN: 9789043926768
Boekomslag voor ISBN: 9789401400596
Boekomslag voor ISBN: 9789401400589


Boekn ©