Meat the Family

Meat the Family

Een kookboek geschreven door een gepassioneerde slagersfamilie. Met dit kookboek, ter ere van het 50-jarig jubileum van hun slagerij, brengen Carla en Walter van Eijk een ode aan vlees in het algemeen en het slagersvak in het bijzonder. Broer en zus geven aan de vele dierbare familierecepten hun eigen draai. Met een familie in Nederland, een familie in Finland stond er altijd iets lekkers op tafel in huize van Eijk. De beide eetculturen brengen mooie gerechten met zich mee. Het zijn recepten met vlees uit hun eigen slagerij in de hoofdrol. Vlees met een verhaal. Dat proef je!

In het kookboek vind je 50 verrassende en gezonde recepten zonder toevoegingen; van luxe thuis dineren, van gemak tot uitdagend. Culinaire recepten voor de thuischef, een hoofdstuk met recepten om te vlammen achter de bbq, recepten voor de lekkerste stoofpotjes, snelle en gezonde recepten voor doordeweeks, recepten die je met of voor de kids kunt kokkerellen, een hoofdstuk met ovenrecepten en een hoofdstuk met eenvoudige, maar o-zo-lekkere soeprecepten. Maar een ding hebben ze gemeen: alle gerechten zijn met het beste vlees bereid.

Een kleine greep uit het kookboek:

  • Diamanthaas met risotto voor de thuischef
  • Carpaccio taartje
  • Gerijpte lendespies met spinaziesalade van de BBQ
  • Thaise curry met kip
  • Burger met chorizo en tomatensalsa
  • Tips hoe je de lekkerste steak bakt en de lekkerste gehaktballen maakt

Slagerij Aad van Eijk is een ‘Slager met Ster’ en behoort tot de beste slagers van Nederland. Met hun onderscheidende aanpak verkreeg de winkel in Voorschoten als de webshop landelijke bekendheid.


Auteur | Carla en Walter van Eijk
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie |

bol logo

Kijk verder



Boekn ©