Het Kikkererwtenkookboek
Het Kikkererwtenkookboek laat – in ruim 80 recepten en foto’s - de veelzijdigheid van deze peulvruchtentelg zien die, ondanks zijn leeftijd, forever young blijft.
Van gerechten uit de Romeinse oudheid tot recepten met het recent ontdekte ‘aquafaba’, kikkererwtenvocht. Van een eenvoudige ‘hummus’ tot een ingewikkelder ‘engelenhaar’. Van ontbijt tot toetje. De kleine cremekleurige kikkererwt - vol koolhydraten, vezels, eiwitten, mineralen en vitamines - leent zich overal voor, en is de vleesvervanger bij uitstek.
10.000 jaar oud, en nog steeds hip - De kikkererwt verdient een eigen kookboek.
Van gerechten uit de Romeinse oudheid tot recepten met het recent ontdekte ‘aquafaba’, kikkererwtenvocht. Van een eenvoudige ‘hummus’ tot een ingewikkelder ‘engelenhaar’. Van ontbijt tot toetje. De kleine cremekleurige kikkererwt - vol koolhydraten, vezels, eiwitten, mineralen en vitamines - leent zich overal voor, en is de vleesvervanger bij uitstek.
10.000 jaar oud, en nog steeds hip - De kikkererwt verdient een eigen kookboek.
Auteur | | Lucrees van Groningen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |