Buitenkok in 4 seizoenen!
Smakelijk jaarverslag in 175+ recepten van The Cooking Conductor na 4 seizoenen buitenkoken. Met veel kennis, achtergronden en fraaie foto’s rond de kamado, de culinaire keramische barbecue.
Buitenkok in 4 seizoenen! Meer dan 175 BBQ-recepten, maar toch is dit geen kookboek. Het boek vertelt je alles over kamado's zoals de Big Green Egg. Bovendien is het een logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vier seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The Cooking Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te ontdekken rond de kamado, dé culinaire keramische barbecue. In een enthousiaste samenwerking met grote culinaire partners zoals Big Green Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon Lévelt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee als maaltijdbegeleider wijkt The Cooking Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier. Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 175 recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via zijn foodblog op bbq52.nl. Met ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die nóg meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen. Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er in 52 weken buitenkoken.
Buitenkok in 4 seizoenen! Meer dan 175 BBQ-recepten, maar toch is dit geen kookboek. Het boek vertelt je alles over kamado's zoals de Big Green Egg. Bovendien is het een logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vier seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The Cooking Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te ontdekken rond de kamado, dé culinaire keramische barbecue. In een enthousiaste samenwerking met grote culinaire partners zoals Big Green Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon Lévelt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee als maaltijdbegeleider wijkt The Cooking Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier. Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 175 recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via zijn foodblog op bbq52.nl. Met ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die nóg meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen. Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er in 52 weken buitenkoken.
Auteur | | Roy Voogd |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |