Genieten van samen koken
Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van verschillende kookclubs in anderhalf uur met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor het uitserveren zijn de gerechten gefotografeerd. Na de evaluatie aan tafel werd de receptuur bijgeschaafd. De resultaten hiervan staan in dit kookboek.
Alle recepten zijn ontworpen en bewerkt binnen de Italiaanse kookstijl. Met extra aandacht voor kleur en smaak uit groenten, vruchten en kruiden. En met meer olijfolie dan met boter.
Een bijzonder kookboek, waarin niet de aandacht gaat naar een topchef, maar naar de ware kookliefhebber, die verrassend wil koken en zich graag laat inspireren.
Met deze gerechten van vis, vlees, gevogelte, pasta, risotto en patisserie heeft de lezer een ruime keuze voor het ontwerpen van een feestelijk menu.
Samen genieten van koken?
Ja dat kan! Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van internationale topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van kookclubs in de afgelopen 8 jaar met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor het uitserveren zijn de gerechten zonder trucjes gefotografeerd, daarna gegeten, geëvalueerd en bijgeschaafd.
Bij het openslaan ziet de ware levensgenieter direct wat dit boek bijzonder maakt. Het plezier van het samen koken en de kwaliteit van de gerechten straalt ervan af.
Binnen het kookatelier zijn het vooral de mannen die graag binnen clubverband met elkaar willen koken. Uit pure liefhebberij, maar ook om hun gezin te kunnen verrassen. Thuis is het vaak de vrouw, die van haar moeder leerde hoe zij op een efficiënte manier de dagelijkse maaltijd op tafel tovert. Dat de man alleen op zondag het vlees mag aansnijden is niet meer van deze tijd. Maar of en hoe de man een rol mag spelen in moeders culinair domein, dat is voor beiden een uitdaging. Dit kookboek wijst hen de weg.
Deze keer gaat niet alle aandacht naar de topchefs, maar naar de echte kookliefhebbers, die verrassend met hun partner, vriend of lotgenoot willen koken en zich graag laten inspireren.
De recepten zijn niet ingewikkeld en geïnspireerd op de Italiaanse kookstijl.
Alle recepten zijn ontworpen en bewerkt binnen de Italiaanse kookstijl. Met extra aandacht voor kleur en smaak uit groenten, vruchten en kruiden. En met meer olijfolie dan met boter.
Een bijzonder kookboek, waarin niet de aandacht gaat naar een topchef, maar naar de ware kookliefhebber, die verrassend wil koken en zich graag laat inspireren.
Met deze gerechten van vis, vlees, gevogelte, pasta, risotto en patisserie heeft de lezer een ruime keuze voor het ontwerpen van een feestelijk menu.
Samen genieten van koken?
Ja dat kan! Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van internationale topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van kookclubs in de afgelopen 8 jaar met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor het uitserveren zijn de gerechten zonder trucjes gefotografeerd, daarna gegeten, geëvalueerd en bijgeschaafd.
Bij het openslaan ziet de ware levensgenieter direct wat dit boek bijzonder maakt. Het plezier van het samen koken en de kwaliteit van de gerechten straalt ervan af.
Binnen het kookatelier zijn het vooral de mannen die graag binnen clubverband met elkaar willen koken. Uit pure liefhebberij, maar ook om hun gezin te kunnen verrassen. Thuis is het vaak de vrouw, die van haar moeder leerde hoe zij op een efficiënte manier de dagelijkse maaltijd op tafel tovert. Dat de man alleen op zondag het vlees mag aansnijden is niet meer van deze tijd. Maar of en hoe de man een rol mag spelen in moeders culinair domein, dat is voor beiden een uitdaging. Dit kookboek wijst hen de weg.
Deze keer gaat niet alle aandacht naar de topchefs, maar naar de echte kookliefhebbers, die verrassend met hun partner, vriend of lotgenoot willen koken en zich graag laten inspireren.
De recepten zijn niet ingewikkeld en geïnspireerd op de Italiaanse kookstijl.
Auteur | | Frans Senf |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |