Whisky in 30 seconden
Geniet u van een dram maar weet u niet hoe whisky wordt gemaakt? Begrijpt u hoe u whisky moet beoordelen op geur en smaak en proeft u het verschil tussen regionale en nationale whisky’s? Schenk eens een glas in, ga er lekker voor zitten en laat u meenemen op een reis langs de allereerste distilleerderijen tot aan de meest recente wereldmerken. Whisky in 30 seconden geeft duidelijkheid omtrent de oorsprong, geschiedenis, productie en variaties van een van ’s werelds favoriete sterkedranken. Deze inleiding voor beginnelingen is samengesteld door whiskyexperts en serveert de informatie in 50 slokjes, ofwel in 300 woorden en één afbeelding. De hoofdstukken leggen alles uit, van de geschiedenis van whiskyproductie en de gang van zaken in de whiskyhandel tot en met de beste voedselcombinaties met uw favoriete dram en welke whiskyfestivals de moeite waard zijn. Met zijn geestige illustraties, verklarende woordenlijsten en biografieën van sleutelfiguren kunt u optimaal genieten van whisky (of whiskey), uiteenlopend van single malts en blends uit Schotland tot en met hun gerenommeerde Ierse, Noord-Amerikaanse en Aziatische uitvoeringen.
Auteur | | Charles Maclean |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |