Pure Italiaanse keuken

Pure Italiaanse keuken

Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen.

In Roberto's Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer, de 'godfather' van het restaurant waar chef-kok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er is veel aandacht voor pure ingrediënten.

Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta's en risotto's (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita. Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.


Auteur | Roberto Payer
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048844906
Boekomslag voor ISBN: 9789039628591
Boekomslag voor ISBN: 9789036634755
Boekomslag voor ISBN: 9789462776609
Boekomslag voor ISBN: 9789048865772
Boekomslag voor ISBN: 9789000309757


Boekn ©