De joodse keuken

De joodse keuken

Traditionele joodse recepten in een nieuw jasje De gerechten uit De Joodse keuken van Minsk tot Marrakech zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. Janna Gur is er met dit boek in geslaagd de 'ziel' van de gerechten te vangen, dat ongrijpbare aspect dat het eten net dat beetje extra smaak geeft. 'Overal waar joden zich door de eeuwen heen vestigden, ontwikkelde zich hun kookstijl onder invloed van de ingrediënten en kookkunst van het land waar ze leefden. Janna Gur presenteert met aantrekkelijke fotografie de Top 100 aller tijden van de beste recepten uit de Asjkenazische en de Sefardische keuken.' -Emile Schrijver, directeur Joods Historisch Museum

Auteur | Janna Gur
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048319565
Boekomslag voor ISBN: 9789059569256
Boekomslag voor ISBN: 9789048315338
Boekomslag voor ISBN: 9789059473621
Boekomslag voor ISBN: 9789057642272
Boekomslag voor ISBN: 9789061005995


Boekn ©