Biertapas
Biertapas is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschillende soorten Belgisch en Nederlands bier met bijzondere, mooi verzorgde hapjes en kleine gerechtjes.
Wat denk je bijvoorbeeld van romige kastanjechampignons bij een witbier, kalkoenspiesjes gemarineerd in Weissbier bij een pilsje, of gerookte eendenborstfilet met een dressing van frambozenbier bij een Vlaams roodbruin?
Al deze biertapas zijn makkelijk en snel te bereiden, met een beperkt aantal ingrediënten. Ook vind je suggesties om meerdere tapas te combineren tot één groot gerecht of zelfs een complete maaltijd.
Natuurlijk krijgt de bierliefhebber daarnaast informatie over verschillende speciaalbieren en de heerlijke bier-spijscombinaties. Kortom: eet smakelijk en ... proost!
Wat denk je bijvoorbeeld van romige kastanjechampignons bij een witbier, kalkoenspiesjes gemarineerd in Weissbier bij een pilsje, of gerookte eendenborstfilet met een dressing van frambozenbier bij een Vlaams roodbruin?
Al deze biertapas zijn makkelijk en snel te bereiden, met een beperkt aantal ingrediënten. Ook vind je suggesties om meerdere tapas te combineren tot één groot gerecht of zelfs een complete maaltijd.
Natuurlijk krijgt de bierliefhebber daarnaast informatie over verschillende speciaalbieren en de heerlijke bier-spijscombinaties. Kortom: eet smakelijk en ... proost!
Auteur | | Han Hidalgo |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |