Hoe Run Ik Een Restaurant?

Hoe Run Ik Een Restaurant?

Na een jarenlange ervaring als als management-adviseur voor zaakvoerders van restaurants, goot Peter De Prins zijn expertise in een boek. ‘Hoe run ik een restaurant?’ is een handige gids die bezielde vakmensen doorheen de praktische rompslomp van het opstarten van en restaurant loodst.  Komen aan bod: personeelsbeleid, het omgaan met klanten, het leren werken met financiële resultaten, het leren streven naar duidelijke doelstellingen... Een naslagwerk dat helpt om de prachtige kunst van restauranthouder nog tot een groter succes te maken.


Auteur | P. De Prins
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Managementboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045357157
Boekomslag voor ISBN: 9781607745587
Boekomslag voor ISBN: 9789082800685
Boekomslag voor ISBN: 9789045356631
Boekomslag voor ISBN: 9780470516218
Boekomslag voor ISBN: 9789400512283


Boekn ©