Iedereen aan de BBQ
Steeds meer mensen verzamelen zich op zwoele lente)- en zomeravonden rond de barbecue. BBQ is veel meer dan eten, het is een ritueel en een sociaal gebeuren. De geur van gloeiende houtskool en brandend vlees, de frisheid van het aperitief en de groentjes, de pittigheid van de sauzen en de vreugde van het samenzijn rond the tuinterras: onweerstaanbaar!
Deze gids staat boordevol info over hoe je van je barbecue een geslaagd festijn maakt: welk barbecuestel koop je het best, welk gereedschap is onmisbaar, hoe bereid je je vuur voor, wat mag er wanneer op het rooster, wat drinken we erbij, hoe kan je tuin en tafel extra gezellig maken, welke kruiden horen erbij, en hoe hou je alles veilig?
Ten slotte vind je tientallen vleesrecepten, maar ook van sauzen, salades en desserts, die je zullen doen watertanden.
Deze gids staat boordevol info over hoe je van je barbecue een geslaagd festijn maakt: welk barbecuestel koop je het best, welk gereedschap is onmisbaar, hoe bereid je je vuur voor, wat mag er wanneer op het rooster, wat drinken we erbij, hoe kan je tuin en tafel extra gezellig maken, welke kruiden horen erbij, en hoe hou je alles veilig?
Ten slotte vind je tientallen vleesrecepten, maar ook van sauzen, salades en desserts, die je zullen doen watertanden.
Auteur | | Femke Coopmans |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |