Smaakvrienden
Hardcover Smaakvrienden Groenten.
Nooit meer nadenken over welke combinaties wel of niet bij elkaar passen, nooit meer lang tobben over wat op het menu te zetten. Want nu is er Smaakvrienden, het boek vol oneindige culinaire inspiratie.
Meesterkok Angélique Schmeink heeft van alle groenten overzichtelijk uitgewerkt met welk andere ingrediënten, bereidingen en technieken zij dan wel boezemvrienden dan wel spannende vrienden zijn. Door de specifieke rangschikking verschaft Angélique een makkelijke manier om smaken te combineren en spannende recepten te creëren.
Met Smaakvrienden geeft Angélique met een lach, eyeopener of aha-moment een andere kijk op culinaire creativiteit en innovatie. Welke combinaties zijn nog meer lekker bij bloemkool dan béchamelsaus, kaas en nootmuskaat? En wat kan je nog meer doen met champignons dan bakken?
Smaakvrienden biedt 82 groenten en meer dan 700 inspiraties, inclusief microrecepten en culinaire mindmaps. Voor de foodprof, de chefkok, de nieuwsgierige amateur- en hobbykok en elke andere kookliefhebber!
Angélique Schmeinck wil verrassen. Zichzelf, maar vooral de mensen om haar heen. Als een van de twee vrouwelijke Meester-koks van Nederland kookt ze op sterrenniveau en houdt ze zich bezig met alle facetten van smaak. Ze schreef verschillende kookboeken waarvan 'Een Mond vol Kunst' werd uitgeroepen tot meest innovatieve kookboek van de wereld.
Nooit meer nadenken over welke combinaties wel of niet bij elkaar passen, nooit meer lang tobben over wat op het menu te zetten. Want nu is er Smaakvrienden, het boek vol oneindige culinaire inspiratie.
Meesterkok Angélique Schmeink heeft van alle groenten overzichtelijk uitgewerkt met welk andere ingrediënten, bereidingen en technieken zij dan wel boezemvrienden dan wel spannende vrienden zijn. Door de specifieke rangschikking verschaft Angélique een makkelijke manier om smaken te combineren en spannende recepten te creëren.
Met Smaakvrienden geeft Angélique met een lach, eyeopener of aha-moment een andere kijk op culinaire creativiteit en innovatie. Welke combinaties zijn nog meer lekker bij bloemkool dan béchamelsaus, kaas en nootmuskaat? En wat kan je nog meer doen met champignons dan bakken?
Smaakvrienden biedt 82 groenten en meer dan 700 inspiraties, inclusief microrecepten en culinaire mindmaps. Voor de foodprof, de chefkok, de nieuwsgierige amateur- en hobbykok en elke andere kookliefhebber!
Angélique Schmeinck wil verrassen. Zichzelf, maar vooral de mensen om haar heen. Als een van de twee vrouwelijke Meester-koks van Nederland kookt ze op sterrenniveau en houdt ze zich bezig met alle facetten van smaak. Ze schreef verschillende kookboeken waarvan 'Een Mond vol Kunst' werd uitgeroepen tot meest innovatieve kookboek van de wereld.
Auteur | | Angélique Schmeinck |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |