The Original speculoos kookboek
Het gaat om kwaliteit. Het gaat om smaak. Dat is zo sinds we de eerste Lotus Speculoosjes bakten in 1932. En dat is vandaag nog zo. Overal ter wereld genieten fijnproevers van de typische gekaramelliseerde smaak van dit heerlijke koekje. Perfect bij de koffie en ook een geliefd ingrediƫnt voor de meest uiteenlopende gerechten.
Honderden hobbykoks zonden hun favoriete recept met Lotus Speculoos in. Stuk voor stuk heerlijke recepten om van te watertanden. In dit kookboek hebben we de lekkerste kwarktaarten, cupcakes, vlaaien, koekjes en mousses verzameld. Maar er zitten ook verrassend hartige slaatjes, stoofpotjes en visgerechten tussen.
Alle gerechten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's. Er zitten ook talloze tips en nuttige weetjes bij, zodat u als lezer zelf aan de slag kunt met Lotus Speculoos
Honderden hobbykoks zonden hun favoriete recept met Lotus Speculoos in. Stuk voor stuk heerlijke recepten om van te watertanden. In dit kookboek hebben we de lekkerste kwarktaarten, cupcakes, vlaaien, koekjes en mousses verzameld. Maar er zitten ook verrassend hartige slaatjes, stoofpotjes en visgerechten tussen.
Alle gerechten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's. Er zitten ook talloze tips en nuttige weetjes bij, zodat u als lezer zelf aan de slag kunt met Lotus Speculoos
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kunst & Fotografie |