Startgids Koolhydraatarm KETO eten.
Starten met KETO? Dit is een effectieve gids voor iedereen die wil starten met gezond koolhydraatarm KETO eten. Je vindt in dit boek vier zeer effectieve, simpele, maar overheerlijke weekmenu’s en gerichte praktische informatie voor het allerbeste resultaat. Gewoon een methode die zéker werkt! Om gezond af te vallen, om eindelijk eetrust en meer energie te krijgen, om diabetes 2 om te keren en om nog veel meer winst te behalen. En natuurlijk ook voor wie gewoon lekker koolhydraatarm KETO wil koken.
Matty Barnhoorn, de schrijfster en bedenker van de recepten, eet zelf al sinds 2001 gezond koolhydraatarm KETO en begeleid al ruim 20 jaar anderen bij het starten met deze aanpak. De resultaten zijn steeds weer verbluffend. Om nog meer mensen te kunnen helpen maakt ze sinds 2016 ook een reeks boeken, waarvan de startgids de eerste is. Wil je beginnen met deze aanpak dan begin je altijd met de startgids. Later kun je eventueel uitbreiden met de andere boekjes in deze reeks. In de weekmenu’s zelf staan alle recepten beschreven, je hoeft dus niet steeds heen en weer te bladeren. Het compacte boekje heeft een ringband zodat je hem gemakkelijk op de juiste dag open kunt leggen wanneer je het weekmenu volgt.
De aanpak van TheNewFood is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken en inzichten van behandelaars en wetenschappers over de hele wereld. TheNewFood werkt samen met verschillende zorgprofessionals, waaronder ook een huisartsen en specialisten.
Auteur | | Matty Barnhoorn |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |