From farm to fork in the Netherlands

From farm to fork in the Netherlands

From Farm to Fork in the Netherlands is een culinair reisverslag van boer tot bord in alle 12 provincies. Met gezonde recepten met Nederlandse streekproducten van 24 (sterren)chefs uit heel Nederland. Meeer info op www.fromfarmtofork.nl

Een opvallend culiboek met 248 pagina's culinaire inspiratie voor iedereen die van Holland houdt, samengesteld door Nico Dingemans. Met (h)eerlijke Dutch Dishes uit alle 12 provincies van ruim 24 Nederlandse (sterren)chefs. Inclusief recepten voor thuis en gezonde streekproducten van oer-Hollandse bodem: van Limburg tot de Wadden, en van Amsterdam tot Twente. Met prachtige foodfotografie van Jan Bartelsman en speciale hoofdstukken over Nederland Waterland, Holland International en Health Cuisine.

Auteur | Nico Dingemans
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789024262670
Boekomslag voor ISBN: 9789071298011
Boekomslag voor ISBN: 9780470090893
Boekomslag voor ISBN: 9789045218342
Boekomslag voor ISBN: 9789045021010
Boekomslag voor ISBN: 9789066113701


Boekn ©