Receptenboek 'Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?'

Receptenboek 'Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?'

Het receptenboek “Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?’ staat vol informatie, praktische handvatten, tips en recepten die helpen om werknemers tijdens wisseldiensten energiek te houden. Voor het receptenboek heeft het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum samengewerkt met sterrenchef Baltasar Tieskens, die in twee jaar tijd zijn droom waarmaakte en op zijn dertigste met zijn innovatieve kookstijl een Michelinster wist te bemachtigen. Belangrijk is dat de gerechten uit het receptenboek meegenomen kunnen worden in een broodtrommel of in een plastic zakje.

Auteur | Baltasar Tieskens (recepturen)
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie |

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789090355672
Boekomslag voor ISBN: 9789082323412
Boekomslag voor ISBN: 9789024428267
Boekomslag voor ISBN: 9789462720930
Boekomslag voor ISBN: 9789462722552
Boekomslag voor ISBN: 9789051213768


Boekn ©