Toen was koken heel gewoon

Toen was koken heel gewoon

Welke geuren en smaken doen schrijfster Miep Diekmann denken aan haar jeugd op de Antillen? Wat zijn volgens theatermaker Beppe Costa de overeenkomsten tussen koken en het maken van een voorstelling? en waar komt toch die fascinatie voor wild vandaan bij smaakprofessor Peter Klosse? Voor Toen was koken heel gewoon tekende chef-kok Lisette Bossert bijzondere gesprekken op die ze voerde over smaakherinneringen en de rol van (lekker) eten in het leven. Elk gesprek is voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt en een moderne twist.

Auteur | Lisette Bossert
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789081764841
Boekomslag voor ISBN: 9789492206237
Boekomslag voor ISBN: 9789081764810
Boekomslag voor ISBN: 9789492206206
Boekomslag voor ISBN: 9789039629567
Boekomslag voor ISBN: 9789085601623


Boekn ©