Niven Basics Vis
“Niven Basics Vis” is het tweede kookboek van chef-kok Niven Kunz, het vervolg op “Niven Basics Groenten”.
De groenten die bij zijn lichte kookstijl een prominente rol spelen, worden vaak vergezeld van schaal- en schelpdieren of vis. In dit kookboek vind je een selectie signatuurgerechten, maar ook gerechten die ter plekke ontstonden omdat zijn visleverancier met een geweldige vangst de keuken binnenkwam. Gerechten die spannend zijn om te maken en combinaties die je niet eerder proefde. Met natuurlijk extra aandacht voor producten uit de Zeeuwse wateren in de Noordzee.
De groenten die bij zijn lichte kookstijl een prominente rol spelen, worden vaak vergezeld van schaal- en schelpdieren of vis. In dit kookboek vind je een selectie signatuurgerechten, maar ook gerechten die ter plekke ontstonden omdat zijn visleverancier met een geweldige vangst de keuken binnenkwam. Gerechten die spannend zijn om te maken en combinaties die je niet eerder proefde. Met natuurlijk extra aandacht voor producten uit de Zeeuwse wateren in de Noordzee.
Auteur | | Niven Kunz |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | |