Culinaire alchimie met aromatherapie

Culinaire alchimie met aromatherapie

Frank Vandaele, kok en aromtherapeut, stelde een smaakvolle, multiculturele ontdekkingsreis samen via de moleculen van etherische oliën. Ontdek hoe eenvoudig hapjes en gerechten een extra dimensie krijgen door gebruik te maken van culinaire aromatherapie.

De opzet van dit boek is op natuurlijke wijze een anti-oxidante en smakelijke meerwaarde aan voeding te schenken, die door jong en oud wordt gewaardeerd.

Men hoeft echt geen keukenchef, noch een bedreven aromatherapeut te zijn, om met etherische oliën in de keuken aan de slag te gaan. Naast een heldere inleiding betreffende de toepassingsmogelijkheden van de oliën in de keuken, wordt een waaier van aromatische aperitieven, tapa's, sauzen, gerechten, soepen, nagerechten en theevariaties uit de doeken gedaan. Voor fervente aroma-adepten wordt in een addendum de chemische goochelarij met inhoudstoffen toegelicht en uiteraard omvat het boek de monografieën van de toegepaste etherische oliën.

Auteur | Frank Vandaele
Taal | Nederlands
Type | Spiraalgebonden
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789036825962
Boekomslag voor ISBN: 9789000320868
Boekomslag voor ISBN: 9789026965876
Boekomslag voor ISBN: 9781950253142
Boekomslag voor ISBN: 9789060305171


Boekn ©