De authentieke italiaanse keuken in regio's

De authentieke italiaanse keuken in regio's

Amsterdam Prae/Motion 1998, 9080453110 Net exemplaar, Recepten op basis van de producten van Grand'Italia. Inhoud: 1). Liguria, Piemonte, Val d'Aosta. 2). Lombardia. 3). Trentino, Friuli, Veneto. 4). Emilia Romagna. 5). Toscana. 6). Marche, Umbria. 7). Lazio, Abruzzi, Molise, Campania. 8). Puglia, Calabria, Basilicata. 9). Sicilia, Sardegna. Met kaart, foto's in kleur, achtergrondinformatie en receptenoverzicht. 143 pag. 1e druk Omslag in kleur Gebonden met stofomslag 24,5cmx18cm; 1e druk, [italia grand'italia]<

Auteur | J. van der Lee-Van der Heyden
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789090062709
Boekomslag voor ISBN: 9789002252839
Boekomslag voor ISBN: 9789020927801


Boekn ©