Inburgeren in de Haagse Keuken
Hoe leer je Den Haag kennen als je hier pas woont? Hoe leer je de mensen, de omgangsvormen en de cultuur kennen? Ofwel, hoe burger je in? Dat waren de vragen die Marjan van Lier zich stelde toen ze na 40 jaar van Amsterdam naar de hofstad verhuisde. Zij koos een ongebruikelijk pad.
Zij vroeg 16 bijzondere Hagenaars naar hun talenten en drijfveren en naar hun favoriete restaurant. Om in te burgeren werkte zij vervolgens een dag mee in de keuken van het gekozen restaurant. Zo leerde zij niet alleen de koks kennen maar ook hun culinaire geheimen. Ze werd geraakt door hun passie voor koken en hun plezier en toewijding om iedere dag iets lekkers en verrassends voor hun gasten klaar te maken. Door een inkijk in deze keukens en het meewerken met de koks leerde van Lier Den Haag op een wel heel bijzondere manier kennen.
Zij vroeg 16 bijzondere Hagenaars naar hun talenten en drijfveren en naar hun favoriete restaurant. Om in te burgeren werkte zij vervolgens een dag mee in de keuken van het gekozen restaurant. Zo leerde zij niet alleen de koks kennen maar ook hun culinaire geheimen. Ze werd geraakt door hun passie voor koken en hun plezier en toewijding om iedere dag iets lekkers en verrassends voor hun gasten klaar te maken. Door een inkijk in deze keukens en het meewerken met de koks leerde van Lier Den Haag op een wel heel bijzondere manier kennen.
Auteur | | Marjan van Lier |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |