Belgo kookboek - D. Blais; P. Andre

Belgo kookboek - D. Blais; P. Andre

De recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen

Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter wereld te serveren. Waterzooi, witlof, asperges en Brusselse wafels... het zijn maar enkele voorbeelden van dingen die herschapen worden in een culinaire belevenis. Het rijke gamma Belgische bieren ontvouwt een waaier van mogelijkheden - als drank... en als ingrediƫnt in de meest diverse gerechten.

Na 2100 kubieke ton mosselen, frieten, mayonaise en bier te hebben verwerkt, besloten de Franse Canadees Denis Blais en de Anglo-BeIg Andre Plisnier, chefs van de Londense BELGO-restaurants, de wereld te laten kennismaken met hun Belgische keuken en het Belgische savoir-manger. Hun keuken goten ze in dit boek

Auteur | Auteur Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780007141449
Boekomslag voor ISBN: 9789070462307
Boekomslag voor ISBN: 9789076218076
Boekomslag voor ISBN: 9780718146214
Boekomslag voor ISBN: 9780811832137
Boekomslag voor ISBN: 9789038406268


Boekn ©