Good Food book 2

Good Food book 2

Good Food Book #2 50 recepten van topkoks en bekende foodies. Wat kookt een topkok voor z'n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Die 50 watertandend lekkere én makkelijke recepten hebben we voor je in één prachtig boek verzameld! Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Ron Blaauw en Julius Jaspers geven prijs wat ze thuis op tafel zetten voor vrienden en familie. In dit boek vind je het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom... Géén peperdure ingrediënten, géén ingewikkelde kokstrucs, géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare, verrassende recepten. Heerlijk om zelf te hebben en het ideale cadeau voor je culi-vrienden. Dat is ook happy sharing! Als je het Good Food Book #2 koopt, krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd op school, dus eten én onderwijs.

Auteur | Diverse Top Koks
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789079824007
Boekomslag voor ISBN: 9789082575408
Boekomslag voor ISBN: 8714341084231
Boekomslag voor ISBN: 9789081789608
Boekomslag voor ISBN: 9789079824113
Boekomslag voor ISBN: 9789079824014


Boekn ©