Koken op Terschelling

Koken op Terschelling

Kookboek

In 'Koken op terschelling' presenteren bekende en minder bekende eilanders gerechten.
Gerechten wwarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van het rijke aantal producten dat het eiland , het wad en de zee voortbrengt.
Het boek laat je geneiten van, zelf op het wad te plukken, mossleen en oesters, de op natte gronden groeiende cranberry's of de overheerlijke biologische Terschellinger kaas uit Oosterend.
Boswachter Hessel neemt je mee en laat je paardenbloemblad, zevenblad, grote weegbree, hondsdraf en winterpostelein plukken voor zijn recept.
Maar ook garnalenvissers, de bakkers en de slager zijn terecht trots op hun eilander product.

Los van de smakelijke producten en gerechten hebben wij prachtige beelden en informatieve tekstjes geplaatst die je de sfeer van het eiland laten proeven.

Een boek met recepten van bekende en minder bekende eilanders. Verliefd worden op Terschelling, dat overkomt je en raak je nooit meer kwijt. Zilte geuren, producten, enorme stranden, terrassen, duinen, restaurants, bossen en haar geschiedenis, je vindt het hier allemaal.

In deze uitgave tref je 55 recepten met zoveel mogelijk eilander producten aan.

Auteur | Eilanders
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789079716241
Boekomslag voor ISBN: 9789089898036
Boekomslag voor ISBN: 9789492475633
Boekomslag voor ISBN: 9789463450997
Boekomslag voor ISBN: 9789048840472
Boekomslag voor ISBN: 9789021809182


Boekn ©