Gezond(er) eten

Gezond(er) eten

Een nieuwe voeding exploreren gaat dikwijls gepaard met de nodige teleurstellingen. Welke soorten kan je best kiezen en wanneer is het beste tijdstip? Wat zijn de producten waar je gebruik van maakt? Daarom bevat deze tweede gids de nodige tips en adviezen in verband met fruit en groeten, kruiderijen en smaakmakers. En hoe kan je de smaak van salades, soepen en sausjes een beetje aanpassen aan je eigen smaakvoorkeuren?
Naast het beter leren kennen van je voeding, leert deze tweede gids je enkele van de meest noodzakelijke principes voor een succesvolle voeding die doet waar ze voor gegeten wordt: je energie en gezondheid verschaffen.

Auteur | Stefaan De Wever
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789063787882
Boekomslag voor ISBN: 9789078538080
Boekomslag voor ISBN: 9789057671876
Boekomslag voor ISBN: 9789022334898
Boekomslag voor ISBN: 9781600940491


Boekn ©