Gezond(er) eten
Een nieuwe voeding exploreren gaat dikwijls gepaard met de nodige teleurstellingen. Welke soorten kan je best kiezen en wanneer is het beste tijdstip? Wat zijn de producten waar je gebruik van maakt? Daarom bevat deze tweede gids de nodige tips en adviezen in verband met fruit en groeten, kruiderijen en smaakmakers. En hoe kan je de smaak van salades, soepen en sausjes een beetje aanpassen aan je eigen smaakvoorkeuren?
Naast het beter leren kennen van je voeding, leert deze tweede gids je enkele van de meest noodzakelijke principes voor een succesvolle voeding die doet waar ze voor gegeten wordt: je energie en gezondheid verschaffen.
Naast het beter leren kennen van je voeding, leert deze tweede gids je enkele van de meest noodzakelijke principes voor een succesvolle voeding die doet waar ze voor gegeten wordt: je energie en gezondheid verschaffen.
Auteur | | Stefaan De Wever |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |