Vis En Seizoen Deel 2

Vis En Seizoen Deel 2

De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As gingen de uitdaging aan om vrijwel àlle eetbare vissen ter wereld in beeld te brengen,
voorzien van overheerlijke recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk dat gekozen werd voor een serie van 6 delen.
Bovendien is er in de visstand ook sprake van 6 seizoenen. In de 6 delen komen ongeveer 200 vissoorten en 200 bekende chefs aan bod. Elke vissoort gaat vergezeld van prachtige fotogra?e
van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee recepten: een moeilijke en een gemakkelijke. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen als ook een wereldkalender
van vissoorten en hun alternatieven.

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789062557721
Boekomslag voor ISBN: 9789034739070
Boekomslag voor ISBN: 9789066112810
Boekomslag voor ISBN: 9789034736871
Boekomslag voor ISBN: 9781409121718
Boekomslag voor ISBN: 9789078491002


Boekn ©