190 recepten uit de keukschool van Alain Ducasse

190 recepten uit de keukschool van Alain Ducasse

Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse!

Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenheden
Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek
Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

Auteur | Alain Ducasse
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401420358
Boekomslag voor ISBN: 9789077902110
Boekomslag voor ISBN: 9789059566231
Boekomslag voor ISBN: 9789077902127
Boekomslag voor ISBN: 9780714871301
Boekomslag voor ISBN: 9782080200952


Boekn ©