Cauderlier
Dit boek belicht leven en werk van een vergeten monument van de Belgische gastronomie: Philippe Cauderlier, kok-traiteur in Gent ten tijde van Leopold I.
Het is een naslagwerk voor studenten van kok- en huishoudscholen, verzamelaars van oude kookboeken, sociologen en geschiedkundigen die zich met streekgebonden gastronomie bezighouden. Voor beenhouwers, bakkers, koks maar ook voor iedereen die gewoon van lekker eten houdt.
In dit boek staan bovendien 72 recepten, in de originele versie van Cauderlier én aangepast aan onze tijd.
Met een introductie van Pierre Wynants. Leesvoer voor fijnproevers!
Het is een naslagwerk voor studenten van kok- en huishoudscholen, verzamelaars van oude kookboeken, sociologen en geschiedkundigen die zich met streekgebonden gastronomie bezighouden. Voor beenhouwers, bakkers, koks maar ook voor iedereen die gewoon van lekker eten houdt.
In dit boek staan bovendien 72 recepten, in de originele versie van Cauderlier én aangepast aan onze tijd.
Met een introductie van Pierre Wynants. Leesvoer voor fijnproevers!
Auteur | | Danny Crauwels |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |