Cauderlier

Cauderlier

Dit boek belicht leven en werk van een vergeten monument van de Belgische gastronomie: Philippe Cauderlier, kok-traiteur in Gent ten tijde van Leopold I.
Het is een naslagwerk voor studenten van kok- en huishoudscholen, verzamelaars van oude kookboeken, sociologen en geschiedkundigen die zich met streekgebonden gastronomie bezighouden. Voor beenhouwers, bakkers, koks maar ook voor iedereen die gewoon van lekker eten houdt.
In dit boek staan bovendien 72 recepten, in de originele versie van Cauderlier én aangepast aan onze tijd.
Met een introductie van Pierre Wynants. Leesvoer voor fijnproevers!

Auteur | Danny Crauwels
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021539782
Boekomslag voor ISBN: 9789022336496
Boekomslag voor ISBN: 9789043022392
Boekomslag voor ISBN: 9789025303716
Boekomslag voor ISBN: 9789023679189
Boekomslag voor ISBN: 9789085710431


Boekn ©