Ambachtelijk ijs bereiden

Ambachtelijk ijs bereiden

Het bereiden van ijs en de historie hiervan zijn twee passies van Carolina Verhoeven - eigenaar van het culinair-historisch museum De Vleer in Appelscha én kok vanuit een volkenkundige invalshoek. Hoe kwam het consumptie-ijs naar Nederland en hoe werd het hier opgepikt; hoe werd ijs door de eeuwen heen bereid en welke toepassingen waren er? Deze twee aspecten zijn terug te vinden in IJs, ambachtelijk ijs bereiden. Een unieke verzameling ijsrecepten, ijshistorie en schitterende illustraties.

Auteur | C. Verhoeven
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048301379
Boekomslag voor ISBN: 9789401474443
Boekomslag voor ISBN: 9789044759730
Boekomslag voor ISBN: 9789023016540
Boekomslag voor ISBN: 9789080821248
Boekomslag voor ISBN: 9789059471238


Boekn ©