Baracoa, bakermat van de Cubaanse cacao (NL/FR)

Baracoa, bakermat van de Cubaanse cacao (NL/FR)

Baracoa, bakermat van de Cubaanse cacao, is een noodzakelijk boek. Cacao is immers een autochtoon product waarvan het belang nog niet voldoende wordt benadrukt. Het boek exploreert de kenmerken die Baracoa onderscheiden als de Cubaanse en misschien zelfs Latijns-Amerikaanse en Caraïbische stad waar cacao de sterkste sporen heeft achtergelaten en waar in vergelijking met andere producerende landen, reeds lang vervlogen tradities werden bewaard.

Baracoa, hoofdstad van de Cubaanse cacao, is een complexe en rijke culturele ruimte waar een eeuwenoude landbouwactiviteit specifieke culturele kenmerken heeft, die bepalend zijn voor de identiteit van die plek.

Auteur | Alejandro Hartmann Matos
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059203198
Boekomslag voor ISBN: 9780714875767
Boekomslag voor ISBN: 9789072267160
Boekomslag voor ISBN: 9789085641520
Boekomslag voor ISBN: 9789086648979


Boekn ©