Lekker gezond; Vegetarisch
Gevarieerd vegetarisch koken? Voor wie dat niet altijd even makkelijk is, ontwikkelde Lekker Gezond, tijdschrift over gezond eten en gezonde producten, vijftig smakelijke recepten zonder vlees of vis. Stuk voor stuk verrassend van smaak, rijk aan de juiste voedingsstoffen en evenwichtig in samenstelling.
Vegetarisch met groente en paddestoelen, met peulvruchten, noten of zaden, met granen, pasta of rijst; in Vegetarisch vindt u genoeg variatie om uw culinaire inspiratie mee op te frissen. En omdat gezondheid minstens zo belangrijk is als smaak, zijn alle recepten voorzien van kwalificaties als 'caloriearm', 'cholesterolverlagend', 'vezelrijk'. Bovendien geven we aan hoeveel koolhydraten, onverzadigde vetzuren en andere waarden een enkele portie bevat. Zo weet u wat u eet. Zo proeft u dat vegetarisch gezond en lekker kan zijn.
Vegetarisch met groente en paddestoelen, met peulvruchten, noten of zaden, met granen, pasta of rijst; in Vegetarisch vindt u genoeg variatie om uw culinaire inspiratie mee op te frissen. En omdat gezondheid minstens zo belangrijk is als smaak, zijn alle recepten voorzien van kwalificaties als 'caloriearm', 'cholesterolverlagend', 'vezelrijk'. Bovendien geven we aan hoeveel koolhydraten, onverzadigde vetzuren en andere waarden een enkele portie bevat. Zo weet u wat u eet. Zo proeft u dat vegetarisch gezond en lekker kan zijn.
Auteur | | Simone de Clercq |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |