Zelf brood bakken

Zelf brood bakken

Zelf brood bakken is tegenwoordig een koud kunstje. Toch zijn er weinig receptenboeken voor de broodbakmachine met zoveel authenticiteit als dit. Want dit is een boek met voornamelijk recepten uit Limburg. Wil en Netty Engels-Geurts verzamelen al heel lang recepten, voornamelijk recepten uit hun eigen streek. Daar zitten hele oude bij. Ze testen ze allemaal in eigen keuken en beschrijven ze daarna zodanig dat iedereen de gerechten kan maken. Er worden geen vreemde grondstoffen gebruikt, de tekst is duidelijk en begrijpelijk en de recepten zijn stap voor stap opgebouwd. Zelf brood bakken is zodanig opgebouwd dat elk recept zowel in de oven als in de broodbakmachine kan worden bereid. Stoet, Limburgs roggebrood, mikkemenkes en suikerbrood staan erin beschreven, maar ook gewone witte en bruine broden, brood zonder gist, Kerstbrood en uienbrood. Wil en Netty Engels-Geurts hebben o.a. het standaardwerk Vlaai en ander Limburgs gebak geschreven. Ze zijn op vele gebieden actief om Limburgs gebak en de Limburgse keuken in het algemeen te promoten. Ook verkrijgbaar: Vlaai en ander Limburgs gebak Limburg op z'n lekkerst Leer Limburgs koken met Peetjie Engels Koken met Limburgs bier.

Auteur | Wil Engels
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Poëzie, Bloemlezingen & Letterkunde

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789055016006
Boekomslag voor ISBN: 9789022330487
Boekomslag voor ISBN: 9789023013730
Boekomslag voor ISBN: 9789000342808
Boekomslag voor ISBN: 9789059203020
Boekomslag voor ISBN: 9789045302966


Boekn ©