Gebak Mag Ook Van Montignac

Gebak Mag Ook Van Montignac

: 100 recepten : taart en gebak, zoet en hartig // Deze gebakrecepten voldoen aan de methode Montignac. In de inleiding informatie over de gebruikte ingrediënten, het bakken, maten en gewichten, oventijden en enige praktische tips. Over de gebruikte vetten wordt geen informatie gegeven. De recepten omvatten klein en groot gebak, hartig en zoet. Ze zijn óf een variant op bekende soorten (bv. bokkenpootje) of ze zijn nieuw (bv. kaas-boekweittaart). Twintig procent van de recepten is voor fase 1 geschikt, deze zijn voor zowel hartig als zoet gebak. Per bladzijde staat een recept. De ingrediëntenlijst is soms niet altijd duidelijk. Bij de koekjes ontbreken de hoeveelheden. Bij de taarten staat niet altijd de maat van de bakvorm. Enkele recepten zijn geschikt voor de broodmachine. Naast een kleurenfoto op het omslag bevat het boek zestien paginagrote kleurenfoto's. Geschikt voor de echte Montignacaanhanger die bakervaring heeft.

Auteur | Truus Ordelman
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Gezondheid & Lichaam

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789075720297
Boekomslag voor ISBN: 9789075720242
Boekomslag voor ISBN: 9789080078680
Boekomslag voor ISBN: 9789080078659
Boekomslag voor ISBN: 9789058600714
Boekomslag voor ISBN: 9789058600707


Boekn ©