Het vitaminen- en mineralenboek
Een sinaasappel bevat vitamine C, maar paprika's meer! In spinazie zit ijzer, maar in roggebrood veel meer. En moet je melk drinken vanwege de calcium voor je botten? Gezond eten is gezond kiezen. En dat begint met weten wat je eet.
Het vitaminen- en mineralenboek gaat over hoe eten werkt. Want in elke boterham die je eet, elke appel en elk stukje kaas, zitten voedingsstoffen die je kunnen helpen als je bloedarmoede, droge ogen of spierpijn hebt.
In dit naslagwerk vind je razendsnel wat de werking is van alle vitaminen en mineralen en welke voeding helpt bij klachten. Je ontdekt welk eten je meer energie geeft, een betere weerstand, sneller spierherstel en een betere concentratie.
* De werking van alle vitaminen, mineralen en vetten op een rij
* Welke voeding helpt bij welke klachten?
* Kruiden, bessen en specerijen; gebruik de natuur voor herstel
* Welke vitaminen en mineralen zitten er in mijn eten?
* Hoe lees ik etiketten in een winkel?
Rineke Dijkinga, orthomoleculair natuurgeneeskundige en auteur:
'Na het lezen van dit boek begrijp je beter wat de rol is van specifieke vitamines, mineralen, sporenelementen en kruiden'
Auteur | | Redactie Gezondnu |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |