De nieuwe keuken van de Veluwe

De nieuwe keuken van de Veluwe

Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart.
In de nieuwe keuken van de Veluwe vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven.
Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe.
Een uitgave van Nieuwe Veluwe en Blauwdruk.

Auteur | Rene Zanderink
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789491637056
Boekomslag voor ISBN: 9789075979039
Boekomslag voor ISBN: 9789402908114
Boekomslag voor ISBN: 9781118137970
Boekomslag voor ISBN: 9789090349695
Boekomslag voor ISBN: 9789081623452


Boekn ©