Tapas
Van Madrid en Sevilla tot Barcelona staan Spanjaarden vroeg in de avond in tapasbars te genieten van een knisperig droge sherry en allerlei hapjes, oftewel tapas. Die hapjes kunnen van alles zijn, van een schaaltje olijven of plakjes chorizo met wat brood tot feestelijke lekkernijen als Spaanse omelet, Knoflookgarnalen en Gevulde champignons. Deze stijl van eten is perfect in het warme, mediterrane klimaat, maar is ook ideaal voor ons om gasten mee te verwennen of er een snelle maaltijd mee te maken,
Dankzij deze praktische gids kan iedereen nu zelf thuis heerlijke tapas maken. Iedere kok hoeft alleen de stap-voor-stap aanwijzingen te volgen om zich binnen de kortste tijd in Spanje te wanen. De recepten zijn makkelijk te maken en zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren koks. Een schat aan verrukkelijke recepten in een kookboek vol zonnig Spaans eetgenoegen!
Dankzij deze praktische gids kan iedereen nu zelf thuis heerlijke tapas maken. Iedere kok hoeft alleen de stap-voor-stap aanwijzingen te volgen om zich binnen de kortste tijd in Spanje te wanen. De recepten zijn makkelijk te maken en zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren koks. Een schat aan verrukkelijke recepten in een kookboek vol zonnig Spaans eetgenoegen!
Auteur | | Richard Tapper |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |