Taartdecoratie
Met dit schitterende, informatieve boek zal zelfs iemand die nog nooit een taart heeft gebakken of versierd de mooiste taarten kunnen maken.
Het eerste hoofdstuk geeft een overzicht van de benodigde stukken keukengereedschap. Daarnaast bevat het basisrecepten voor standaard-taarten, plus diverse soorten glazuur.
In volgende hoofdstukken komt het werken met fondant aan de orde. Daarna wordt ingegaan op taartdecoratie met verrijkt glazuur, banketbakkersroom, botercrème en marsepein. Natuurlijk krijgt ook het decoreren met chocolade alle aandacht.
Volgende hoofdstukken behandelen de afwerking van taarten met details. Daartoe behoren suikerbloemen en suikerblaadjes. Ook wordt getoond hoe je met suikerglazuur de mooiste lijndecoraties op een taart aanbrengt.
Het laatste hoofdstuk bevat aanwijzingen voor het maken van figuurtjes. Deze modelleertechnieken zijn voor iedereen haalbaar, helemaal met gebruik van de sjablonen achterin het boek.
Dankzij de duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen en schitterende kleurenfoto’s kan iedereen nu zelf eigen taarten gaan bakken en die op de meest fantastische manieren versieren. Het resultaat zal telkens een taart zijn die kan evenaren met de meesterwerken van banketbakkers. Want zo simpel en succesvol kan taartdecoratie zijn!
Het eerste hoofdstuk geeft een overzicht van de benodigde stukken keukengereedschap. Daarnaast bevat het basisrecepten voor standaard-taarten, plus diverse soorten glazuur.
In volgende hoofdstukken komt het werken met fondant aan de orde. Daarna wordt ingegaan op taartdecoratie met verrijkt glazuur, banketbakkersroom, botercrème en marsepein. Natuurlijk krijgt ook het decoreren met chocolade alle aandacht.
Volgende hoofdstukken behandelen de afwerking van taarten met details. Daartoe behoren suikerbloemen en suikerblaadjes. Ook wordt getoond hoe je met suikerglazuur de mooiste lijndecoraties op een taart aanbrengt.
Het laatste hoofdstuk bevat aanwijzingen voor het maken van figuurtjes. Deze modelleertechnieken zijn voor iedereen haalbaar, helemaal met gebruik van de sjablonen achterin het boek.
Dankzij de duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen en schitterende kleurenfoto’s kan iedereen nu zelf eigen taarten gaan bakken en die op de meest fantastische manieren versieren. Het resultaat zal telkens een taart zijn die kan evenaren met de meesterwerken van banketbakkers. Want zo simpel en succesvol kan taartdecoratie zijn!
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |