Uit Eten In  Rome

Uit Eten In Rome

GOOD COOK PUBLISHING
Romeinen zijn trots op hun stad en op hun keuken. In elk hoekje van de hoofdstad worden op historische markten de seizoenen gevierd met prachtig tentoongestelde en perfect bijgesneden artisjokken, dikke tuinbonen, sappige tomaten, bosjes wilde bladgroenten of stapels glanzende, bruine kastanjes. Speciaalwinkels liggen vol producten uit het omringende platteland, van verse ricotta van schapenmelk en koudgeperste olijfolie tot de mooiste wijnen en schitterende salumi.
Tal van trattoria’s, elegante restaurants, goedkope pizzeria’s en charmante cafeetjes zorgen dat iedereen optimaal kan profiteren van de culinaire geneugten van de stad, van een hoorntje verrukkelijk roomijs tot een diner van vier gangen. Uit eten in Rome is een feest voor alle zintuigen.
Trends kunnen komen en gaan, maar een rijke traditie is nog steeds de sterkste invloed op de Romeinse keuken.

Auteur | Maureen B. Fant
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789464710687
Boekomslag voor ISBN: 9789461431639
Boekomslag voor ISBN: 9789073191358
Boekomslag voor ISBN: 9789461430427
Boekomslag voor ISBN: 9789073191334
Boekomslag voor ISBN: 9789461431493


Boekn ©