Hors-D'Oeuvre
Hors-d'oeuvre is een verzameling traditionele en eigentijdse recepten voor zowel de beginner als de meer ervaren kok.
Dit boek laat u zien hoe u snelle en makkelijke hapjes, verrukkelijke dipsauzen en hors-d'oeuvre maakt die zijn opgerold of ingepakt, of zijn voorbereid en aan spiesjes worden opgediend. U zult ook genieten van de deeghapjes, overheerlijke oosterse voorafjes, Spaanse tapas en de mediterrane hors-d'oeuvre die als meze bekend zijn.
Dit boek laat u zien hoe u snelle en makkelijke hapjes, verrukkelijke dipsauzen en hors-d'oeuvre maakt die zijn opgerold of ingepakt, of zijn voorbereid en aan spiesjes worden opgediend. U zult ook genieten van de deeghapjes, overheerlijke oosterse voorafjes, Spaanse tapas en de mediterrane hors-d'oeuvre die als meze bekend zijn.
Auteur | | V. Liley |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |