Mexico. de landelijke keuken
Het eten in het hedendaagse Mexico is even levendig en aansprekend als de Mexicanen zelf het eten is Bovendien zeer vezel - en eiwitrijk en buitengewoon laag in prijs. Of het nu om tortillas, taco's, bonen of peulvruchten gaat, alle woorden in taal van verschillende combinaties omgetoverd tot heerlijke hoofdgerechten en desserts vaak vinden we in de schotels de kleuren van de Mexicaanse vlag terug.
Dit alles vindt zijn weerslag in dit boek dat die Bovendien nog verrukkelijke recepten biedt voor zowel droge als natte soepen, vullende vlees -, gevogelte - en visschotels, fluweelzachte puddingen en verfrissende sorbet, plus een aantal verrassende recepten voor baksels uit de oven waaronder het bijzondere “Brood voor de Doden”.
Wat drankjes aan gaat krijgt u de keuze uit vurige cocktails en heerlijke koele vruchtendranken. Voor een authentieke Mexicaanse maaltijd zijn er uit de recepten in dit boek verschillende menu's samengesteld die het kale van dagelijkse koken tot feestmaaltijden bestrijken.
Auteur | | Carolyn Dehnel |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |