Gastronomie

Gastronomie

GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit EW
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdriĆ  en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij EW verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps

Auteur | Johannes van Dam
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038894126
Boekomslag voor ISBN: 9789023458098
Boekomslag voor ISBN: 9789038898841
Boekomslag voor ISBN: 9789023442080
Boekomslag voor ISBN: 9789046824504


Boekn ©